Vyhlášení vítěze ♥

By Hanka the bookworm - 15:21:00

Krásné dobré odpoledne, moji nejmilejší. Vím, že jsem vyhlásit vítěze slíbila už včera, internet se však bohužel rozhodl pro ten den nespolupracovat, proto doufám, že mi drobné zdržení odpustíte. Soutěže o knihu Dobrý proti severáku se nakonec zúčastnilo šest blogerek a vzhledem k tomu, že je všechny mám moc ráda a navštěvují můj blog pravidelně, jsem se mezi nimi nedokázala rozhodnout, proto jsem zavolala na pomoc náhodu. Losovala jsem zastarale pomocí papírků, tak snad mi budete věřit, že jsem výsledky nezfalšovala.

S radostí tedy oznamuji, že knížku vyhrává Vlasta z blogu Vysvobozená a já jí tímto moc blahopřeji, ještě dnes odešlu e-mail, abychom se mohly domluvit na zaslání výhry.


Vám ostatním moc děkuji za soutěžní i nesoutěžní komentáře a celkově za veškerou podporu. Abych Vás tedy ještě informovala, tak v nejbližších dnech se můžete těšit na recenzi knihy Osudy a běsy a taky se pochlubím nejnovějšími knižními přírůstky.

Mějte se krásně, užívejte předvánoční čas a v budoucnu se určitě těšte zase na nějakou soutěž ♥

  • Share:

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Gratuluju vítězce a znova děkuju za soutěž. Připomněla mi, že tahle kniha by si ke mně měla cestu najít tak jako tak, takže třeba se Ježíšek inspiruje... Měj se krásně Hani a těším se na recenzi Osudů!

    OdpovědětVymazat
  2. Mockrát gratuluji vítězce a těším se na nadcházející články :)

    Lory Humble × TICHÝ ODPOR

    OdpovědětVymazat
  3. Jů, to je moc krásný papírek a ta fotka, uch, mám chuť si ji uložit a těšit se z ní, než mi dorazí knížka. Děkuji, děkuji, děkuji! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsi ráda ♥ A ještě jednou moc blahopřeji :)

      Vymazat