TIP | Její život v očích panenky

By Hanka the bookworm - 18:17:00


Barbara je obětavá mladá dívka, která tvrdě dře a po práci se stará o svou slepou matku. Ta je ale zahořklá a Barbaře se odplácí jen výčitkami a nadávkami. Jedinou útěchou je tak pro ni sbírka panenek, do níž má brzy přibýt speciální kousek. Barbařina bezelstnost učaruje i misogynovi Marcovi, kterého po tragické nehodě převeleli k mravnostní policii. Právě vyšetřuje případ nebezpečného psychopata, a ač si to nechce přiznat, zdá se, že Barbara by mohla hrát při odhalování pachatele významnou roli… Její život v očích panenky je kniha, kterou jsem četla už před poměrně dávnou dobou, přesto mi ale nejen příběhem, ale zejména psychologií postav utkvěla v hlavě natolik, že jsem se rozhodla Vám ji připomenout. Vyžíváte-li se ve skutečně drsných psycho příbězích, pak po téhle knize rozhodně sáhněte!


Komu se to bude líbit?

·                Příznivcům creepy příběhů
·                Milovníkům skutečně psycho thrillerů
·                Všem, kteří se chtějí podívat do duše psychicky narušených lidí
·                Těm, co si chtějí přečíst svižnou a docela děsivou knížku, kterou rozhodně nejde jen tak odložit

Kniha vyšla už v roce 2016. Slyšeli jste o ní? Zaujala Vás? Určitě mi dejte vědět a samozřejmě nepohrdnu ani žádným z Vašich tipů 💖

  • Share:

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Díky za připomenutí :-) Tuhle knihu jsem v době jejího vydání zaznamenala, ale četla jsem na ni spíše negativní názory a nějak mě odradily. Možná škoda :-) Asi se po ní poohlédnu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybys chtěla, někde na blogu určitě dohledáš celou recenzi :) Mě ta kniha teda upřímně šokovala, je fakt dost ujetá, ale prostě to, že na ni pořád myslím, je pro mě záruka fakt dobrýho čtení :)
      Měj se krásně

      Vymazat
  2. Tenkrát mě zaujala, ale těch knih je tolik, že se po čase vykouří z paměti. Musím si ji dát na seznam :) Díky za osvěžení paměti, Hani :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si ji připiš a třeba se k ní někdy dostaneš :)
      Měj se krásně, Šari

      Vymazat
  3. Ug, mám já na tohle žaludek? Nejsem si jistá :D

    Pěkný víkend,
    Majda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, co ti budu povídat, je to docela drsnota, ale skvělá :D
      Měj se krásně

      Vymazat
  4. O téhle knížce už jsem slyšela, ale úplně jsem ji vypustila z mysli. Teď jsi mi ji připomněla. Docela by mě možná, možná lákala. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zvědavá, jestli se k ní někdy dostaneš :)
      Měj se krásně

      Vymazat
  5. Siahnem!!! Určite, na 100%! Zbožňujem dokonalé vykreslenie postáv a zachytenie ich psychológie z ktorej mi naskakuje husia koža O.o Joj, to by bolo niečo pre mňa, aj keď sa to možno na prvý pohľad nezdá, keďže som romantička, no mňa príbehy tohto štýlu veľmi lákajú...ďakujem za tip ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi mě překvapila, Mony!! :D Já tě mám tak krásně spojenou s tou tvou oblíbenou Riversovou aspol. a ty takhle :D :) Každopádně by mě moc zajímal tvůj názor, tak jsem zvědavá, jestli se k ní někdy dostaneš :)
      Měj se krásně

      Vymazat
  6. Mám, samozřejmě! :D Od některého Světa knihy. Ovšem četla jsem? Hádej dvakrát :D Ale musím! Sakra já se na ni tak těším, ale krucinál...ten čas!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, myslím, že jsme se o ní i bavily! Jsem moc zvědavá, co na to řekneš, mně teda závěr dost vyrazil dech! :)

      Vymazat