Víkendové čtení #29

By Hanka the bookworm - 8:00:00

Krásné páteční ráno, přeji. Můj víkend se ponese ve znamení školy, domácích povinností a návštěv. Doufám však, že stihnu přečíst alespoň několik desítek stran z knihy, nad kterou jsem dlouho váhala, a pro kterou jsem se nakonec trochu netradičně rozhodla proto, že mě hrozně zaujala anotace druhého dílu. Ráda čtu ale série pěkně popořadě, proto si dnes představme Stalkery od Paula Finche.


V první řadě bych za ně hrozně chtěla poděkovat Daně z Domina, která byla tak moc hodná, že mi je poskytla k recenzi. A nyní už si prozraďme alespoň okrajově, o čem jsou… Přestože dojde ke zmizení osmatřiceti žen, nadřízení detektiva Marka Heckenburga chtějí případ odložit. Ten se ale nevzdává a postupně se spolu se sestrou jedné z obětí zaplétá do nebezpečného víru organizovaného zločinu. Když narazí na skupinku gangsterů, která si říká Klub sympaťáků, vědí, že už jde opravdu do tuhého. Tihle muži totiž dokáží za dostatečně velkou sumu peněz zařídit cokoli. Naprosto cokoli…

Co budete dělat Vy? A hlavně – co budete číst? Znáte Stalkery? Lákají Vás? A chystáte se snad někdo na pokračování – Znesvětitele – což je právě ta kniha, která mě tak moc zaujala svou anotací? Pokud ano, zakroužkujte si v kalendáři datum 10. 4., kdy u Domina titul vychází.

  • Share:

You Might Also Like

14 komentářů

  1. O knize jsem ještě neslyšela, ale vypadá zajímavě. Ať se líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Ivet, max. do měsíce bude recenze, tak třeba se mi tě pak podaří na knihu zlákat :)
      Měj se krásně

      Vymazat
  2. Moje dojmy znáš, recenzi jsi četla... Čtení je to velmi dobré, ale pro mě to nebylo úplně to nej nej nej. Přesně jak píšeš, Znesvětitel zní famózně, tak doufám, že mě Finch jeho prostřednictvím už definitivně přesvědčí. Ať se Ti Stalkeři líbí a těším se na recenzi :) Hezký víkend, Hani :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavá, jak se zalíbí mně :) Ráda s tebou porovnávám dojmy :)
      Taky si užij víkend, měj se pěkně :)

      Vymazat
  3. Knížku neznám, ale vypadá hodně zajímavě :) Jsem ráda, že jsem o ní díky tobě dozvěděla :) Hezké víkendové čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zase ráda, že tě zaujala, určitě bude recenze, tak se pak můžeš mrknout na mé detailní dojmy, když budeš mít chuť :)
      Měj se krásně a děkuji

      Vymazat
  4. Já si budu dělat nějaké věci do školy a hlavně číst Střet králů, což je druhý díl série Píseň ledu a ohně :) Jinak tahle knížka zní docela zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Píseň ledu a ohně je skvělá série, mám za sebou všechny díly a netrpělivě vyhlížím Vichry zimy, jsem zvědavá, jestli se někdy dočkám :D
      Měj se krásně :)

      Vymazat
  5. Knížku znám, ale sama jsem jí nečetla. Kamarádka jí ale četla několikrát a moc se jí líbila. Užij si čtení ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, tak to se jí určitě musela hodně líbit, když ji četla vícekrát. Jsem zatím na začátku, tak ještě nebudu hodnotit, brzy ale bude recenze :)
      Měj se krásně

      Vymazat
  6. Knížku neznám, a tentokrát mě ani neláká, ale rozhodně přeji ať se Ti líbí.

    OdpovědětVymazat
  7. Odpovědi
    1. Já už jsem je dočetla a musím říct, že mě to nadchlo, brzy bude recenze :)

      Vymazat