Víkendové čtení #12

By Hanka the bookworm - 8:00:00

Hezké páteční ráno, mí milí. Vítejte u dalšího Víkendového čtení. Znáte to, zkoušky jsou sice v plném proudu, ale to mi vůbec nezabrání, abych si zase pár chvil nevyšetřila pro nějakou dobrou knihu. Jsem více než přesvědčená, že ta, kterou jsem si vybrala tentokrát, bude naprosto skvělá. Se sérií finišuji, takže jsem moc zvědavá, co si autoři zase nachystali!


Jak už Vám tedy asi došlo, společnost mi bude dělat pátý díl komiksové série Joea Hilla a Gabriela Rodrigueze – tento nese název Časohrátky. Pokud se chcete o celém Zámku a klíči dozvědět více a náhodou jste nezaregistrovali moji recenzi na předchozí čtyři díly, najdete ji tady. Tento komiks mohu opravdu bez obav doporučit naprosto všem a to i těm, kteří s tím nemají žádnou zkušenost. Já se komiksového zpracování taky nejdřív bála, nikdy dřív jsem žádný nečetla, ale tento opravdu vyrazí dech každému z Vás. J

Předpokládám, že mnoho z Vás sérii asi nečetlo, proto mám na dnes jinou otázku. Četli jste vůbec někdy nějaký komiks? Jaký to byl a jak se Vám líbil? Poslední dobou se s nimi totiž roztrhl pytel – Sojčák, Sochař, Sága a takhle bychom mohli ještě pěknou chvilku pokračovat… Tak mi dejte vědět, budu se těšit na případné tipy. J

  • Share:

You Might Also Like

16 komentářů

  1. Přeji krásné čtení, Hani, doufám, že si i pátý díl parádně užiješ :) Já dříve četla jen nějaké marvelovky, s jinými komiksy zkušenost nemám, nepočítám-li speciální komiksové knihy Kačera Donalda před patnácti lety :D Přeji krásný víkend, hlavně ať je klidný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasný, marvelovky jsou klasikou, a přesto jsem se ještě k žádné nedostala. Mám z toho trochu strach, nejsem moc na superhrdiny, ale uvidíme, třeba i na ně někdy dojde :)
      Krásný den

      Vymazat
  2. O téhle sérii vím, ale nečetla jsem ji. Dříve jsem se taky komiksů celkem hodně bála, ale cca před čtvrt rokem jsem začala číst mangu (třeba Bleach nebo Owari no Seraph) a ta mě vážně hodně baví. Po komiksu jako takovém jsem zatím ale ještě nesáhla :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já zase ještě nezkoušela mangu, přestože je to teď takový hit. Já totiž moc nemusím asijské umění (kulturu?), nevím, jak to pojmenovat. Třeba si na ně někdy ale vyšetřím čas a příjemně mě překvapí :)
      Měj se krásně, Lory

      Vymazat
  3. Ami: Knihu neznám, ale vypadá zajímavě. Možná se po dí někdy kouknu :)
    Hezké počtení!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celou sérii mohu opravdu jen a jen doporučit! Mrkni když tak na recenzi, tam se rozplývám více :)
      Krásný den

      Vymazat
  4. No, komiksům se nevěnuji tolik, jak bych chtěla, ale četla jsem třeba grafický román Twilight (to bylo fakt pěkně zpracované). :) Hezký víkend. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo o přečtení nějaké "normální knihy" v komiksové podobě už jsem taky uvažovala, tak třeba se někdy do něčeho pustím. Kéž by ty komiksy nebyly tak drahé :)
      Měj se krásně, Vlasti

      Vymazat
  5. Já s komixy zkušenosti nemám, asi se jich svým způsobem trochu "bojím". :D

    Tobě každopádně přeju krásné čtení a krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak jsem to dřív taky měla, Kačí. Pořád jsem byla přesvědčená, že to není nic pro mě a ejhle...byla jsem příjemně překvapená :)
      Krásný den

      Vymazat
  6. Sérii jsem už někde viděla, ale nečtu ji :)
    Já se teď pouštím do Vážky a jsem na nic mooc zvědavá! :)
    Přeji krásný a pohodový víkend!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak na Vážku se extrémně těším! Jsem moc zvědavá, ba tvou recenzi, Lucí.
      Měj se krásně

      Vymazat
  7. Jména autorů ani název knihy mi nic neříkají, což je vážně škoda, protože knížka vypadá na pohled dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joe Hill je syn Stephena Kinga, to může mnohé napovědět :)
      Měj se krásně, Magdi.

      Vymazat
  8. Hani, s komiksy mám zatím pramalou zkušenost,ale asi dva jsem četla a nenadchlo mě to. Byly to ale komiksy určené pro mou dceru, protože ta ještě donedávna jiný druh knih odmítala (poslední dobou ale začíná knihám přicházet na chuť, jupí!)Zato mám zkušenosti se zkoužkových obdobím a proto musím vyzvednou, jak úžasná jsi, že kromě studia zvládáš ještě čtení mimostudijních knih a psaní blogu. Opravdu smekám! Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, díky mockrát za pochvalu, znovu jsi mě dokázala potěšit. :) Teď jsem byla sice malinko ve skluzu, ale snad vše rychle zase napravím.
      Měj se krásně a šťastné chvíle s dětmi, přeju :)

      Vymazat