Víkendové čtení #8

By Hanka the bookworm - 8:00:00

Krásný den Vám všem, máme tu opět víkend a s ním i tradiční rubriku. Ještě než se pustíme do samotné knihy, kterou Vám chci dnes představit, ráda bych Vás upozornila na blížící se celosvětový readathon. Někteří ho možná znají, nebo se už dokonce v minulých letech zapojili, pro ty ostatní: jedná se o Deweyho 24 hodinový čtecí maraton, který začíná po celém světě ve stejný čas. To samozřejmě znamená, že v každém časovém pásmu je to v jinou dobu. My Středoevropani tedy startujeme v sobotu 23. 4. v 14:00 a končíme v neděli 24. 4. v 13:55. Pokud se chcete dozvědět více informací, navštivte stránku www.24hourreadathon.com. Já se osobně zapojím, i když nečekám žádné velké výsledky vzhledem k tomu, že (pořád!!!) nemám dokončenou bakalářku. Připravím taky samostatný článek, kde se dozvíte, co se chystám číst, proč se zapojuji a tak…J Publikuji ho samozřejmě zítra, tak se můžete mrknout.

No a teď ke knize…



Polámané panenky od Jamese Carola leží na mé poličce už celkem dlouho. Dostala jsem je kdysi v balíčku od Knihobita a tak nějak jsem je (ani nevím proč) odložila na dobu neurčitou. Vzhledem k tomu, že je teď ale četla spousta mých oblíbených bloggerů a všichni byli nadšení, rozhodla jsem se, že nadešla ta správná doba Panenky oprášit. J Pevně věřím, že mě tento detektivkový thriller nadchne stejně jako ostatní.


Co čtete Vy? A jak strávíte nadcházející víkend? Máte nějaké speciální plány nebo budete prostě užívat klidu a číst? Zapojíte se do readathonu? Za každý komentář budu moc ráda…J

  • Share:

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Zmiňovanou knížku znám, ale nečetla jsem ji a nejspíš se na ni ani nechystám. Momentálně louskám Napůl divoký - a zatím mě to hodně baví, dokonce víc než první díl :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, tak to se ale o hodně připravuješ! Dnes ráno jsem začala, teď už jsem za půlkou..úplně to hltám! Je to super :)

      Vymazat
  2. My máme tento víkend hody, takže u mě to asi se čtením moc bohaté nebude. Každopádně snaha bude :)
    Přeji pohodový víkend a pěkné počtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si to užij, Lucí :) Počtení je parádní - pomalu finišuju :D a Wintera jsem si taky zamilovala :)

      Vymazat
  3. Od tohohle autora jsem koupila knížku k Vánocům kamarádce. Právě ji čte a říká, že je to fakt síla. Tak ať se líbí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo je to nářez, můžu jenom doporučit. Díky krátkým kapitolám a nervy drásajícímu příběhu se to čte vážně samo! :) Chybí mi posledních asi 40 stran, takže jsem strašně zvědavá na závěrečné rozuzlení :)

      Vymazat
  4. Aagh, tak předně ti přeju hodně štěstí s tou bakalářkou, ať ti to jde od ruky. :)

    Na Polámané panenky se teď taky poslední dobou s recenzemi roztrhl pytel, že? Ať se knížka líbí!

    Já budu celý víkend (dobře, né celý víkend, taky mám spoustu věcí, které musím ještě stihnout do školy před odjezdem do Anglie) trávit nad Vážkou v jantaru, tak mi přej hodně štěstí, ať u toho nevypustím duši. :D

    Krásně si zbytek víkendu užij!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, roztrhl. Je to vážně úžasná kniha, o to víc mě teď mrzí, že jsem ji tak dlouhou dobu přehlížela. Můžu jenom doporučit! :)
      Díky moc za podporu, měj se krásně a hlavně si užij tu Anglii.

      Vymazat
  5. Téda, to je zajímavé, jak jsou Winterem a Polámanými panenkami všichni nadšení... Takhle, kniha se mi rozhodně líbila! Ale nějak jsem čekala, že to Carol rozbalí trochu víc. Zrovna dneska jsem na Panenky psala recenzi, takže si to nechám do ní a nebudu Ti tu zahlcovat komentáře... Každopádně už jsem si koupila Dobře se dívej a pevně věřím, že v další knize poznám Wintera trochu blíž. Vypadá totiž fakt slibně, tak snad si s ním Carol dal pořádnou práci. Budu se těšit na Tvojí recenzi, Hani!! :) Ještě jednou pěkný večer přeji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na recenze jsem nesmírně zvědavá, sama jsem zvědavá, kdy se dostanu k sepsání té svojí. Já teda knihu zhltla za dva dny a musela jsem se hodně držet, abych hned neletěla do knihkupectví pro další díl. Ještě, že bydlím na vesnici :D
      Přeji Ti krásný start do nového týdne!

      Vymazat