Víkendové čtení #4

By Hanka the bookworm - 12:00:00

Krásný pátek moji milí, vítám u posledního březnového víkendového čtení. Nemůžu uvěřit, že čas letí tak rychle…Musím se přiznat, že poslední dobou čtu hlavně odborné články pro mou bakalářskou práci, už mi z toho trošku hrabe, a proto se vždy snažím vyšetřit nějaký čas pro čtení něčeho „normálního“.

No a co „normálního“ mi zpříjemní poslední březnové dny?


Skrytá těla Caroline Kepnes jsou pokračováním kontroverzního románu Ty. Znovu se setkáme s maniakem Joem. Jak už pravděpodobně víte, např. z recenze – zde; Ty se mi zdálo býti průměrným románem, ale přesto jsem se rozhodla to s autorkou ještě zkusit. Pevně doufám, že se mi Skrytá těla zaryjí pod kůži daleko víc než předchozí díl.

Co budete číst Vy? Taky nějakou drasťárnu nebo jaro raději přivítáte s něčím poklidnějším a mírumilovnějším? J Rozhodně mi napište do komentářů – budu se těšit.

  • Share:

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Aah, odborné články, to je peklo. Na bakalářku mám sice ještě čas, ale seminárka mi taky dala pěkně zabrat, co se týče času na čtení normálních knih (po měsíci už jsem měla z odborné literatury hlavu jako pátrací balón). Krásně si od toho u knížky odpočiň!

    Jo, a koukala jsem na tu tvou recenzi na "Ty" (ale řekla jsem si, že to všechno napíšu k jednomu) a páni, v du formě jsem ještě nikdy nic nečetla a poměrně mě to láká?? Docela teď přemýšlím, že zkusím mrknout na net a nějakou knížku psanou v du formě najít a vyzkoušet.

    Krásně si užij Velikonoce a jak už jsem řekla, odpočiň si od bakalářky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji :)
      Rozhodně se po nějaké takové knize podívej, ta forma je vážně zajímavá. Když objevíš nějaký poklad, určit mi dej vědět, ráda bych totiž v du vyzkoušela něco dalšího :)
      Pěkný den

      Vymazat
  2. Zatím jsem bohužel nečetla ani první díl...
    Já jsem včera načnula Turnus, což je druhý díl Sila. To se mi moc líbilo, takže doufám, že ani Turnus mě nezklame :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Magdi a děkuji za komentář :)
      Tak na Silo se chystám už dlouhou dobu, ani jsem nevěděla, že už je i druhý díl. Musím s tím čtením trochu pohnout :)

      Vymazat
  3. Po knize Ty pořád pokukuji, ale s podobnou tématikou mám doma knihu Deník mého stínu, na kterou jsem velmi zvědavá :)
    V pátek jsem dočetla Demelzu dámu z chatrče a teď louskám Město padlých andělů. Dneska to ale asi dočtu a tak začnu knihu Rodinná hrobka :)
    Přeji pěkný víkend a velikonoce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jestli tě ten Deník zaujme, určitě mi dej vědět, protože knihy s touhle tématikou mám hrozně ráda a chtěla bych si rozšířit své čtenářské obzory :)
      Děkuji za komentář a měj se krásně!

      Vymazat
  4. Já se stále ještě nedostala ani k Ty, nějak mě ty knihy válcují :) Jsem zvědavá, jak se Ti zalíbí Skrytá těla.
    Jinak moc držím palce na práci na bakalářce, Hani, pamatuju si tyhle dny jako by to bylo včera... Doufám, že máš téma, které Tě baví a zajímá, a přeji pevné nervy! :)
    Já už teď pracuju (to je možná trochu nadnesený výraz, ehm) na diplomce a nějak se do toho nemůžu vůbec dostat (byť se věnuji tématu, které je pro mě důležité).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Téma mě sice baví, ale zpracovat to...uf...nesnáším citace :D tak také držím pěsti na diplomce, mně letos samozřejmě čekají přijímačky, takže se rozhodne, jestli budu pokračovat anebo popádím do skutečné práce...tak uvidíme.
      Se Skrytými těly zatím nějak nemůžu hnout, pořád čekám, až se začtu, snad mě to chytne :)
      Měj se krásně Kristý

      Vymazat
  5. Ešte som nečítala ani prvý diel, ale možno by som to mohla skúsiť :) Ale najskôr sa musím prehrýzť odbornou literatúrou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj a díky za komentář :) rozhodně to stojí za zkoušku, mně osobně se tedy ale tento díl líbil daleko víc. Nicméně i Ty je rozhodně originální a netradiční počin a hlavně tento díl asi bez předchozího číst ani nejde.
      Tak ať se Ti líbí, měj se hezky :)

      Vymazat