TBR | Březen

By Hanka the bookworm - 18:11:00


Krásný podvečer, mí milí, přeji Vám všem úspěšný start nového měsíce, na blogu se, jako již tradičně, ponese ve znamení mých čtecích plánů. Opětovně jsem zvolila tři knihy a myslím, že se to na tomto čísle pravděpodobně ustálí, protože si nerada plánuju měsíc kompletně, ráda si ponechávám rezervu na to, na co zrovna dostanu chuť. Abych se navíc přiznala, tenhle měsíc se mi už tak moc podle plánu jet nedařilo – dokončila jsem jen Sestry Foxovy, na které brzy čekejte recenzi, a Hračkáře startuji dnes. Přečetla jsem ale jiné zajímavé knihy a minimálně na některé z nich zanedlouho zveřejním recenzi nebo je začlením do budoucích tipů. Dost už ale úvodních řečí, jdeme na březnové plány.


Jako první jsem zařadila recenzní výtisk z Joty Dítě Stasi, který se mi dostal do rukou už v uplynulém měsíci, bohužel na něj ale nedošla řada. Jedná se o thriller z období rozdělení Německa, který mne právě díky tomu nesmírně zaujal. Často jsem ho vídala taky u zahraničních blogerů a od knihy si slibuji opravdu mnoho.

Dále jsem zařadila odpočinkového Ziburu a jeho nejnovější kousek Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii; už jsem od něj četla předchozí knihu, takže vím, co očekávat. Ladislav navíc bude hostem březnového Book Clubu, tak se potřebuji řádně připravit. Už se moc těším, až se ponořím do jeho neuvěřitelných dobrodružství a vychutnám si ty krásné ilustrace Tomski&Polanski.

No a jako poslední tu mám opravdovou lahůdku. Dominu už sice letos vyšla Poslední paní Parrishová, takže Co zbylo z mojí sestry je technicky vzato až druhá kniha letošního edičáku, pro mě ale první, což ji činí extra speciální a nemůžu se dočkat. Navíc mě námět nespolehlivého vypravěče stále neomrzel, jen zas po delší době potřebuji najít to pravé zpracování, a protože víme, že přesně na tohle má Domino čuch, opravdu doufám, že Co zbylo z mojí sestry v březnu stihnu a zamiluju si.

A to by bylo dneska všecko. Jaký jste měli den? Vykročili jste do prvního březnového dne tou správnou nohou? Co se chystáte číst a co zrovna čtete? Budu ráda, když mi dáte vědět! 💖

  • Share:

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Budu držet palce, ať se ti podaří přečíst všechny vybrané knihy. :) Na Ziburu si taky brousím zuby, a to už pěkně dlouho. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Jojo Zibura je fajn oddechovka, navíc to fakt podtrhuje to moc pěkný grafický zpracování :)
      Měj se krásně

      Vymazat
  2. tak ti preji, aby se ti podarilo precist vsechny tri :-) ja si vzdycky volim dve a i tak se mi nekdy nezadari :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy je to ošemetný no, prostě to nevyjde :D Ale taky doufám, že tentokrát jo :)

      Vymazat
  3. Krásná fotka :-) Dítě Stasi mám také v plánu, zrovna teď se do ní budu pouštět. Tak snad se nám bude líbit. A přeji, ať se ti tvé čtecí plány podaří splnit. Já si jich plánuju zase tak kolem osmi :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, Marcel. Jsem na Dítě moc zvědavá a samozřejmě taky doufám, že toho zvládnu víc, v únoru jsem zvládla šest, tak doufám, že to v březnu bude podobné nebo ještě lepší :)
      měj se moc krásně a ať se daří <3

      Vymazat
  4. Pěkné plány, z těchto knih mě neláká ani jedna. Každopádně přeji, ať se ti plány podaří.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc a doufám, že ty budeš mít tento měsíc štěstí na skvělé kousky :)

      Vymazat
  5. Jsem zvědavá, co řekneš na Ziburu. Užij si březen, měsíc knihy. ^^

    OdpovědětVymazat
  6. Já čtu zrovna Na větrné hůrce a zatím mě to baví :) Jinak mám v plánu skoro-novinku Na lovu a napínavý příběh od slovenské autorky Insomnie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na hůrku se taky moc těším, doufám, že se k ní koncem měsíce dostanu, ať můžeme porovnat názory :)
      Měj se krásně, Kačí

      Vymazat