Den nepřečtených knih 2016

By Hanka the bookworm - 11:19:00

Ahoj moji milí, máme tu poslední srpnový a tedy i prázdninový den a to neznamená nic jiného než Den nepřečtených knih. Tuto akci má už od roku 2011 pod záštitou jeden z mých oblíbených knižních e-shopů Martinus.cz a letos poprvé jsem se rozhodla zapojit i já.


Je Vám doufám jasné, že nepřečtených knih jsou na mých poličkách desítky, takže mám rozhodně z čeho vybírat. Původně jsem si myslela, že po delší době sáhnu zase po nějaké klasice, jenže pak jsem vypadla z domu a odjela za prarodiči a na nějakou klasiku si vůbec nevzdechla, takže budu číst knížku, kterou už taky odkládám pěkně dlouho. Jsou to Bábovky od Radky Třeštíkové a mám takový dojem, že jsem jeden z posledních lidí, co je ještě nečetl…

Co jste si pro dnešní den vybrali Vy a jak se Vám vůbec líbí celý ten nápad? Já osobně to vnímám spíše jako výzvu pro lidi, kteří moc nečtou, ale i tak se mi celá ta filozofie projektu moc líbí. :)

  • Share:

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Nápad se mi líbí, ale souhlasím s tebou, že je to spíš pro ty, co tolik nečtou.
    Nicméně já tento slavný den strávila v práci, takže ho velkolepě ignoruji :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti nezávidím, nicméně ti na nepřečtené knihy zbývá dalších 364 dní, tak si je užij! :D Měj se krásně, Leni

      Vymazat
  2. Neboj, taky jsem knihu nečetla. :D Na Den nepřečtených knih jsem viděla takové děsně milé video (mám pocit, že tam byl chlápek mluvící o Steinbeckovi) a přijde mi to jako pěkná věc. Pak jsem na to bohužel zapomněla, protože já a moje paměť jsme trošku, ehm, v ne moc funkčním vtahu.

    Doufám, že si knihu užiješ, měj se nádherně! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, Kačí, chybí mi poslední "bábovka" a už teď ti můžu s klidným svědomím říct, že o nic nepřicházíš, když si je nečetla.
      No a zbytkem komentáře jsi mě zase pobavila, jak ty to děláš :D
      Taky se měj krásně :)

      Vymazat
  3. Jsem zvědavá na dojmy, zvlášť když čtu Tvůj předchozí komentář směrem ke Kátě. Na Bábovky jsem byla docela nalákaná, tak jsem napnutá, co k nim povíš. Měj se hezky Hani :)
    PS Sraz určitě beru - teď mám trochu zmatky, ale až se usadí ladění rozvrhů apod., dohodneme se a někam vyrazíme. Už teď se nemůžu dočkat!! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak, Kristý, bohužel za mě ne. Na zkrácený názor se můžeš mrknout na databázi knih a recenze snad bude taky brzy :)
      Jasný, tak až bude čas (já ho mám teď docela dost - vysvětlím osobně), tak se určitě sejdem :)
      Do té doby se měj krásně!

      Vymazat
  4. Zdravím,
    v nakladatelství Host teď vyšla - aspoň tedy podle mého názoru - moc pěkná knížka, recenze je zde:

    http://kniznirecenzeetc.blogspot.cz/2016/09/takasi-hiraide-kocici-host.html

    Zdraví Honza

    OdpovědětVymazat