Jak to bude v létě

By Hanka the bookworm - 12:01:00

Ahoj všichni, vítejte u tohoto kraťounkého a veskrze informativního článku. Protože chci předejít nějakým nedorozuměním a otázkám typu, jestli jsem nezmizela z povrchu zemského, předesílám, že budu nějakou dobu mimo.


Konkrétně se jedná o datum 8. – 23. 7., a poté 6. – 20. 8., kdy odjíždím na letní dětský tábor jako instruktorka ke koním. S největší pravděpodobností nebudu mít v těchto termínech žádný, anebo pouze velice omezený přístup k internetu. Články se pokusím předpřipravit, takže počítejte s tím, že třeba takové „Víkendové čtení“ asi nebude úplně relevantní a do té doby se možná rozhodnu přečíst něco úplně jiného. Zároveň pravděpodobně nebudu odpovídat na Vaše komentáře, ale vězte, že mě vždy nesmírně potěší, vážím si jich a odpovím na ně, jakmile to bude možné. Dále nebudu moci tak často a pravidelně navštěvovat Vaše blogy, tak si prosím nemyslete, že jsem na Vás zanevřela.

Snad jsem tedy vše objasnila jasně a s dostatečným předstihem. Po prázdninách se vše doufám zase vrátí k naprostému normálu. Vy se mějte do té doby báječně, čtěte skvělé knihy, užívejte prázdnin, dovolených, svých příbuzných a kamarádů! Mám Vás ráda! J

PS: Pokud jste (jako já) zvědaví a zajímá Vás, co zrovna čtu a jak se mi to líbilo, můžete mě sledovat na databázi knih pod přezdívkou Sorrow a nově také na Twitteru (odkaz zde).

  • Share:

You Might Also Like

22 komentářů

  1. Jé, ty máš ale nabité prázdniny! Každopádně si letní tábor užij :-). Já se přiznám, že jsem na táboře nikdy nebyla a ani to neplánuji, ale taky budu nějaký ten čas na blogu mimo :-). Měj se moc hezky a přeji ti ty nejskvělejší prázdniny :-).

    Mimozemšťanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo učit sto dvacet dětí jezdit na koni - k nezaplacení :D Tobě také přeju ty nejskvělejší prázdniny plné zážitků :)
      Měj se krásně

      Vymazat
  2. Krásně si to léto užij, Haničko! (A s aktivitou se nestresuj. Já to taky teď nezvládám, jak celý červenec pracuju. :D )

    Btw, kromě databáze, goodreads máš? Já bych tě hrozně ráda stalkovala, ale databázi nepoužívám. Jsem hrozná potížistka.

    Takže se měj nádherně a ještě jednou přeju úžasné léto! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že většina blogerů teď bude mít trochu problém :) Ale to je vlastně dobře, to je známka toho, že si ty prázdniny dovedeme taky užít (nebo aspoň něco vydělat, a pak si koupit knížky, a pak si užít :D)
      Bohužel, jsem potížistka a Goodreads nemám :D tak to se asi budeš muset nechat překvapit :P
      Měj se krásně :)

      Vymazat
  3. Máš krásně nabité prázdniny, tak si je hlavně pořádně užij! :)

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Hani, užívej každé chvilky prázdnin naplno :) Snad nebudou děti moc zlobit (koníci budou určitě hodní, to je jisté ;)), budou nadšené a dopřejí Ti i nějakou tu chvilku oddechu.
    Měj se krásně! Zdar a sílu slečno vedoucí (budete ji potřebovat) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Barů, ty jsi zlatá a vždycky mě potěšíš :) S dětma se to snad nějak zvládne, koníci jsou na začátku vždycky hodní, ale pak už toho mají dost i oni :D
      Ať se i tobě daří, užívej prázdnin naplno, budu se moc těšit na tvá další videa a recenze, až se vrátím tak si dám nějaký youtube maraton :D

      Vymazat
  5. Hani, užij si léto a snad Ti děti dají chvilky klidu, aby sis mohla něco dobrého přečíst :)
    Aspoň se na Tebe budeme těšit o to více :)
    Měj se hezky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinko, mockrát děkuju :) Beru s sebou nálož knih, tak budu číst alespoň po nocích :D
      Měj se překrásně a užívej volna :)

      Vymazat
  6. Hlavně si ty letní dny užívej dosytosti a pak o tom všem napiš pořádný výkecový článek! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Hani, já Ti přeju nádherné letní dny. Kéž se Ti vydaří všechny plány. Odpočineš si ze stereotypu, načerpáš energii a hlavně zažiješ spoustu úžasných chvil, na které budeš moct během následujícího roku vzpomínat :). Protože od toho prázdniny jsou. Každopádně už teď se těším na Tvé další články a na prázdninové zážitky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, mockrát děkuju, i já na tebe a tvou rodinu budu myslet, doufám, že máte na plánu báječně výlety a že strávíte spoustu pěkných chvil pospolu.
      Mějte se zkrátka báječně a užijte si léto naplno :)

      Vymazat
  8. Haničko, přeju Ti to nejkrásnější léto!:) Bude se mi trošku stýskat, to přiznávám bez mučení :) Měj se nádherně a opatruj se :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristýnko <3, slibuji, že se v rámci možností pokusím být co nejvíce aktivní a článků jsem snad předpřipravila dostatek :)
      Měj se krásně a užívej

      Vymazat
  9. Krásně si prázdniny užij a odpočiň :) Až ti ty tábory závidím :D Měj se krásně a těším se, až se nám vrátíš a vypovíš, co jsi všechno zažila. I s knihami, samozřejmě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Ivet, já se na jednu stranu těším, na druhou stranu to s těmi dětmi ještě v kombinaci s koňmi vždy není úplně procházka růžovým sadem :)
      Taky se měj krásně a doufám, že i tvé letní měsíce budou plné zážitků (nejen knižních) :)

      Vymazat
  10. Krásné léto! :) Užij si tábory, ve zdraví je přežij a těším se na tvoje další články :)

    OdpovědětVymazat