TIP | Na zabití

By Hanka the bookworm - 8:00:00


Svěřovat se cizím lidem se občas nemusí vyplatit. Někdy se totiž ukáže, že naše nejtajnější tužby mohou být vyslyšeny… Ted Severson je úspěšný mladý podnikatel, který se při nočním letu seznámí s atraktivní Lily a z nevinné konverzace se brzy vyklube důvěrný rozhovor, při němž se jí svěří, že ho žena podvádí. Lily mu navrhne, že ji tedy zabije. A Ted před jejím návrhem necouvne… Zdá se Vám námět poněkud přitažený za vlasy? Pak se nenechte zmást a do knihy se určitě pusťte, protože Vám zaručuju naprosto neodložitelnou smršť toho nejlepšího, co nabízí žánr psychothrilleru v kombinaci s černým humorem. Neberte román příliš vážně a zkrátka si užijte to, jak Vám autor asi čtyřikrát naprosto vyrazí dech, a Vy nevíte, jestli se máte smát nebo plakat. Hledáte-li thrillerové osvěžení, pak je Na zabití přesně pro Vás. Audiokniha je moc hezky namluvena hned čtyřmi narátory a zejména představitelka Lily – Kristýna Kociánová – je naprosto skvělá.


Komu se to bude líbit?

·                Lidem hledajícím thrillerové osvěžení, u kterého budou na jedné straně napjatí a na druhé se budou dobře bavit
·                Příznivcům odpočinkové literatury s propracovanými vztahy a zajímavými charaktery
·                Milovníkům takových filmových snímků jako je třeba Univerzální uklízečka (schválně mi dejte vědět, jestli Vám kniha film taky připomněla)
·                Vám, kdo hledáte dobře namluvenou audioknihu, kterou nebudete chtít vypnout
·                Těm, co hledají netradiční krimi román

Za skvělý zážitek z poslechu moc a moc díky Audiotéce. Na audioknihu se můžete mrknout tady.

Zaznamenali jste Na zabití? Zaujala Vás kniha? Znáte film Univerzální uklízečka? Co na tento druh příběhů říkáte? Budu moc ráda, když se spolu pobavíme v komentářích.

  • Share:

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Na zabití mám díky Tobě na seznamu, a už dlouho. Musím s tím pohnout! Blbinky typu Univerzální uklízečka si umím náležitě vychutnat a užít, takže věřím, že i tahle kniha pro mě bude prima zážitkem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že tahle kniha stojí přesně na takové té hraně buď nadšení anebo wtf, tak moc doufám, že se zařadíš spolu se mnou do té první skupiny :) Měj se krásně

      Vymazat
  2. Na zabití jsem četla, je tomu asi rok? Už ani nevím, strašně to letí a díky za připomenutí, už jsem skoro zapomněla, o čem to bylo a nějak se mi to vytratilo z paměti. Ale hodně mě to bavilo, to vím a přesně jak říkáš, nesmí se to brát příliš vážně :D Knížku jsem měla půjčenou z knihovny a myslím, že jsem na ni ani nedělala recenzi :) Tak se hezky bav!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, byla to skvělá kniha a ani si nemyslím, že je nějak extra důležitá zápletka nebo postavy, ale zkrátka ten pocit, že to bylo fajn, pokud ve mně tento pocit přetrvá po určitou dobu, pak vím, že ta kniha stála za to a objeví se v tipech :)
      Měj se krásně, Marcel

      Vymazat
  3. URL odkaz tohohle článku je skvělý. "Tip na zabití". :D

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně - nemůžu přestat poslouchat. A bavím se teda královsky :D Takže ještě jednou díky za doporučení ♥

    OdpovědětVymazat