Víkendové čtení #24

By Hanka the bookworm - 8:56:00

Krásné páteční ráno, vítejte po více než měsíci opět u víkendového čtení. Než se dostaneme ke knize, která mi bude dělat v následujících dnech společnost, ráda bych Vás tímto upozornila, že jsem konečně začala být trochu aktivní na Instagramu. Abych se přiznala, doteď jsem úplně přesně nevěděla, jak ho spravovat jen pomocí počítače, protože já a mobil – to už nejde dohromady vůbec. Zdá se ale, že jsem na to konečně vyzrála, proto budu moc ráda, když můj blog podpoříte právě i na této sociální síti. Odkaz naleznete tady. Focení mě teď začalo neskutečně bavit, jsem sice hrozný amatér, ale ta nádherná podzimní krajina mi velice usnadňuje práci.


No a nyní, po mých úvodních vykecávkách a reklamě :D, můžeme konečně přejít k tomu podstatnému, tedy ke knize, kterou právě čtu, a kterou budu pravděpodobně číst ještě v průběhu víkendu. Jedná se o Měsíční svit nad Paříží od Jennifer Robsonové. K recenzi mi ji poskytlo nakladatelství Jota a řeknu Vám, jen málokdo by odolal už díky její krásné obálce…

Se kterou knihou strávíte víkend Vy? Upoutal Měsíční svit Vaši pozornost? A máte taky své Instagramy, které bych mohla sledovat – pokud ano, určitě mi do komentáře připište odkaz, moc ráda se podívám! 

  • Share:

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Božeeeeeeee, ta fotka je dokonalá <3 <3 <3 Chápeš, jak jsem nadšená? :) Je vážně úžasná, krásná atmosféra, kompozice, světlo... Paráda. Mimochodem, k víkendovému čtení obecně, příští týden i já konečně plánuju oživit rubriku Právě čtu, nějak jsem bez toho rozvrhu úplně zvlčila a některé rubriky stále vynechávám :) Užij si hezký víkend a příjemné čtení, Hani :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristý, moc moc ale moc děkuju, pochval fotek si vždycky vážím snad ještě víc než článků. Já bych tak moc chtěla umět fotit a ono to furt nějak nejde :D Ale ten Instagram mě docela nakopl, tak uvidíme, jak dlouho mi to vydrží :)
      Moc se těším, až oživíš rubriku Právě čtu - mám ji moc ráda a vždycky je to pro mě dobrý zdroj inspirace :) Stejně tak jsem měla ráda i tvé měsíční výzvy, i když chápu, žes od nich upustila, mně by to taky nefungovalo, jenže já mám prostě děsně ráda fotky (a články), kde je hodně knih, byť třeba jen pro inspiraci, i když to třeba dotyčný nakonec nesplní :)
      Taky se těším na další příspěvky do rubriky 7, doufám, že máš za poslední dobu spoustu šťastných zážitků :)
      Měj se krásně, Kristý

      Vymazat
  2. Jééé, Víkendové čtení. To mi chybělo. Knihu neznám, ale ráda si pak přečtu tvůj názor :)
    Btw: Ta fotka je opravdu krásná. Jak jsi to provedla? Mě se nikdy nic takového nestane :D A s tím Instagramem, snad se ti povede a budeš mít plno nových nápadů na focení. Ale věřím, že určitě. Už jen ta jedna jediná fotka to dokazuje ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já ho zase budu zařazovat častěji :) Poslední dobou jsem ale hodně poslouchala audioknihy a k těm samozřejmě nemůžu nějakou lepší fotku vytvořit, tak jsem od toho nějak upustila, ale polepším se :)
      Děkuju moc za pochvalu, Ivet. No - základ fotky asi je, že máme doma dobrý foťák, ne že bych s ním tedy nějak moc uměla pracovat, ale snažila jsem se. Pak jsem si lehla do mokré trávy, aby vzniknul takovýto podhled, a pak ji ještě upravila v počítači...Tak - jedna fotka a asi půl hoďka práce :D

      Vymazat
  3. O knihe som už počula a súhlasím, obálku má naozaj krásnu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nemám ráda, když jsou na obálkách lidé, ale tahle opravdu tvoří výjimku, je báječná :)
      Díky za komentář a měj se krásně :)

      Vymazat
  4. Ta fotka je úžasná! Hned, jak budu mít mobil, tě začnu stalkovat na insta (stejně jako už stalkuju Týnku).

    Krásně si užij zbytek víkendu a tvou víkendovou knihu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky mockrát a myslím, že můžu mluvit za obě když říkám, že takové stalkování nám vůbec nevadí, a tvůj Instagram? Myslím, že jsem na něj asi ještě nenarazila..
      Taky přeju pěkný zbytek víkendu, Kačí

      Vymazat
  5. Nádherná fotka!! Tvůj instagram bude určitě nádherný!! :o)
    Já šetřím na zrcadlovku, tak snad se moje kvalita fotek brzy zlepší a budu fotit jako o život :D
    Opožděně přeji pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Lucí, snažím se, ale nejsem člověk od přírody až tak kreativní a učit fotit mě taky nemá kdo, takže to podle toho vypadá, ale moc mě to baví a to je podle mého to podstatné, nicméně stejně jako na všecko ostatní na to musím mít čas a chuť (a musí svítit sluníčko :D)
      Zrcadlovka je perfektní věc, dřív jsem si myslela, že ani ne, ale jakmile jsme si ji pořídili, už si nedokážu představit fotit s něčím jiným, nejlepší zkrátka je, že můžeš udělat milion fotek po sobě, takže se pak většinou alespoň nějaká povede :)
      Měj s krásně a ať brzy našetříš :)

      Vymazat
  6. Hani, moc mě baví a těší, jak si dokážeš pohrát s fotkami knížek. Fakt paráda! Víkend už je téměř za námi a já jej strávila s knihou Výš než v sedmém nebi, dnes jsem ji dočetla a dostala mě. Zkusím napsat recenzi. Přeju kouzelný nedělní večer a následně krásné dny :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, díky ♥ :) Budu se moc těšit na recenze, víš, že tvoje knižní články doslova zbožňuju :)
      Měj se krásně a ať se další kniha, kterou si vybereš, líbí zrovna tak :)

      Vymazat
  7. Nádherná fotka, Hani, přidávám se k chvále :)

    OdpovědětVymazat