Americký TBR

By Hanka the bookworm - 14:18:00

Někteří to možná vědí, někteří ne… Každopádně zítra je den D a já odlétám do Ameriky (tedy za předpokladu, že na nic nezapomenu, že mám v pořádku ESTU, že mě imigrační úředník nepošle zpátky a tak…neeee, nebojím se). Let je samozřejmě dlouhý a myslím, že i v USA budu mít docela dost času na čtení, a tak jsem se rozhodla, že Vám ukážu knížky, které táhnu s sebou. :)


Za prvé je to několik knížek fyzickýchVdova a Srdeční záležitost mi v pondělí dorazily na recenzi od nakladatelství Domino, za což moc děkuji. V rámci Týnina projektu #mycteme s sebou na re-reading beru Obraz Doriana Graye, a pak ještě tenké Kdo chytá v žitě a taky další díl případů z oddělení Q od Jussiho Adlera-Olsena – Vzkaz v láhvi, protože jsem té sérii prostě naprosto propadla.

Nesmí mi chybět ani e-kniha a tou vyvolenou je Její život v očích panenky, o které jsem se již zmiňovala. Jedná se o recenzní e-book od Hostu a vzhledem k tomu, že už mám za sebou více, než čtvrtinu se mi snad podaří dokončit už během letu. :)

Poslední skupinku knih tvoří audioknihy, které jsou skvělými společníky na cesty. Ráda bych Vás upozornila na naprosto SENZAČNÍ slevy na webu Audioteka.cz, kde pouze dnes seženete VŠECHNY jejich kousky za neuvěřitelných 149,-. Je Vám tedy doufám jasné, že jsem netroškařila. Do Ameriky s sebou beru hned dvě knížky od Roalda Dahla – Karlíka a továrnu na čokoládu a taky Obra Dobra, kterého právě dávají v kinech. Dalším filmovým hitem je Dívka ve vlaku, kterou jsem ještě stále nečetla, takže tu jsem si musela koupit taky. A výběr uzavírá klasika Ostře sledované vlaky, Saturnin a kniha, na níž si brousím zuby už od jejího vydání – Na zabití od Petera Swansona.


Jak vidíte, není toho málo, tak uvidím, co stihnu. Jsem trošku nervózní, hrozně se těším a doufám, že Vy si zbytek října báječně užijete. (Kdyby se snad někdo bál, že nebudou články, tak nebojte, budou, beru s sebou i počítač). :) Mějte se krásně, moji milí a těším se na Vás u dalšího článku. :)

  • Share:

You Might Also Like

22 komentářů

  1. Jůů! Co že jedeš za velkou louži podnikat za dobrodružství? Studium, nebo jen dovolená? :)
    Tak jako tak, přeji příjemný let a pak podej hlášení! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přítel je tam na delší dobu pracovně, takže se nám stýská, takže tam jedu :D Víceméně budu turistikovat, ale nemám tolik možností, protože půjčení auta je děsně drahý a přítel je stejně v týdnu v práci, takže vždycky podniknem nějaký větší výlet o víkendu, tudíž přes týden budu mít celkem "volný čas třeba i na čtení" :)
      Měj se krásně, Vlasti

      Vymazat
  2. Skvělé kousky, Hani. Těším se na recenzi Srdeční záležitosti. Kniha má božskou obálku. Ať se ti za velkou louží daří a šťastný let :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Šári, recenze určitě bude (snad co nejdříve) a musím se přiznat, že mě kniha nalákala taky hlavně na obálku :) Měj se krásně

      Vymazat
  3. Hani, hlavně Ti přeju šťastný let a už se nemůžu dočkat, až se ozveš, že jsi v pořádku dorazila... Budu na Tebe moc myslet. Jsem ráda, že budou i články a že budeš trochu online, stýskalo by se mi, znáš mě :)) Moc a moc si to užij, mějte se nádherně a těším se pak! <3

    OdpovědětVymazat
  4. Tak šťastný let a užij si to! :)

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý vyběr knížek! Užij si výlet! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Páni! Vůbec jsem Tvůj plánovaný výlet do Ameriky nezpozorovala, takže Ti opožděně přeji krásný a pohodový let a samozřejmě i celý pobyte v Americe :)

    OdpovědětVymazat
  7. Srdeční záležitost mě taky čeká :) Užij si čtení! Do Ameriky bych jela hned! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Užij si dovolenou! :) A ty knihy, samozřejmě ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak si tu Ameriku pekne uzij Hani a preji hezke cteni:-)

    OdpovědětVymazat
  10. To už?? Páni, ten čas fakt letí. Krásně si to v Americe užívej a čekám detailní reportáž! (Jo a mimochodem, volný termín v listopadu/prosinci rozhodně najdu!)

    Koukám, že to máš knižně opravdu nabité. Jsem ráda, že si bereš Doriana. Vždycky ráda vidím, když ho někdo čte. ^^ Taky se mi moc líbí Kdod chytá v žitě, které si taky plánuju přečíst už hrozně dlouho. Z nefyzických knih mě rozhodně nejvíc zaujaly Dahlovky — po Karlíkovi, třeba, já už pokukuju u nás v Dobrovském strašně dlouho, takže až mi to recenzneš, tak se rozhodnu, jestli po ní sáhnout, nebo jestli zůstat u filmu. Na Dívku ve vlaku jsem taky zvědavá. A docela mě zajímá i tvůj názor na Ostře sledované vlaky, protože já jsem to četla někdy v prváku (i guess?) a celkem se mi to líbilo.

    Takže ještě jednou — krásně si to v Americe užij, kup si tam něco pěkného, mysli na nás chudáky, co musíme chodit do školy, a celkově se měj nádherně. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já opravdu pevně doufám, že se k němu dostanu, jak už jsem někde psala, nejdřív se mi do re-readingu nechtělo, ale pak jsem na něj prostě dostala chuť :)
      Na Karlíka určitě dojde, to se neboj a Dívku ve vlaku už mám dokonce za sebou, snad tak nějak do týdne vyjde recenze, ale moc se netěš, bylo to zklamání, hodně velký...
      No a na Ostře sledované vlaky jsem děsně zvědavá, hodně mě překvapilo už to, jak je to vlastně děsně krátký :D
      Myslím na Vás a měj se krásně :)

      Vymazat
  11. Věřím, že budeš mít nádherný let s tolika knížkama :) Moc si to tam užij. ☺
    lalymylifestyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat