Víkendové čtení #22

By Hanka the bookworm - 13:48:00

Krásný pátek moji nejmilejší, po dlouhé době vítejte opět u víkendového čtení. I když tentokrát jsem si jistá, že kniha, kterou Vám dnes představím, mi zabere rozhodně delší dobu než jen víkend.


Hodlám se totiž pustit do zatím posledního dílu série Píseň ledu a ohně od G. R. R. Martina – do Tance s draky. Už je to docela doba, co jsem psala recenzi na předchozí díl (můžete na ni mrknout tady), ale ti z vás, kteří ji četli, vědí, jak moc tuhle ságu miluju. Proto si ji taky snažím šetřit a pro tloušťkou knih se do nich opravdu pouštím jen tehdy, pokud mám dostatek času. Právě tento týden nastává ideální konstelace hvězd, a proto nevidím důvod, to už dále odkládat. Moc se těším!

Co budete o víkendu číst Vy? A jaký máte názor na tuhle sérii? Čtete anebo raději koukáte na seriály (známější jako Game of thrones)? Jako vždy se na Vaše komentáře už teď moc těším. :)

  • Share:

You Might Also Like

19 komentářů

  1. Já jsem na jaře poslouchala Hru o trůny jako audioknihu a abych pravdu řekla, moc mě to neoslovilo. Musela bych se hodně nudit a přemáhat, abych se dostala až k pátémmu dílu. Ať se ti líbí. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, sto lidí, sto chutí :) Audio si asi nedokážu představit, myslím, že bych se v tom ztratila, ale na knížky nedám dopustit :)
      Měj se krásně, Vlasti

      Vymazat
  2. Hani, dobře znáš můj ostych vůči této sérii, ale musím přiznat, že mě to láká stále více a více. Tobě přeji příjemné čtení a krásný víkend! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristý, tak třeba i u tebe na tuhle někdy dojde, rozhodně to stojí za to, na druhou stranu, není kam spěchat, já jsem moc ráda, že si dávám takhle načas, když vidím, jak dlouho autorovi trvá napsat každou knihu (tato byla myslím vydaná někdy v 2012 a podívej, Vichry zimy stále v nedohlednu) :)
      Měj se krásně

      Vymazat
  3. Hra o trůny mě zprvu nelákala, asi kvůli ohlasu, jaký měla. Ale asi před půl rokem jsem si řekla, že bych to mohla aspoň zkusit. Ale zabrzdila mě právě ta tloušťka, o které píšeš. Navíc, já jsem neviděla ani minutu ze seriálu. A to mi byl několikrát doporučován. Respektive jeden herec :D Asi si opožděně přečtu tvoje recenzu a pak se uvidí. Každopádně ať se poslední díl líbí ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já můžu doporučit jak knihy, tak seriál - tedy ze seriálu jsem viděla pouze první dvě série, protože pak jsem si nechtěla spoilerovat knihy, ale je to hodně kvalitní práce, na které se podílí sám Martin a pěkných herců je tam určitě taky dostatek :D
      Tak se toho neboj a jdi do toho :) Budu se moc těšit na tvůj názor,
      Mej se krásně :)

      Vymazat
  4. JUHŮ! Já jednoduše miluju GOT v serošové podobě a po knihách vyloženě prahnu. Vážně mě to už moc, moc láká.

    Krásně si tuhle bichličku užij, měj se nádherně a pěknej víkend přeju! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se určitě do všech řad seriálu pustím právě po dočtení této baculky, zatím jsem viděla pouze dvě řady, ale ten seriál zkrátka nemá chybu :)
      Tak se měj krásně, Kačenko :)

      Vymazat
  5. Já se už vážně musím pustit do druhého dílu! Teď už jen najít ten čas na čtení :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co se týká seriálu - je bezvadný, ale bez přečtení knihy bych si ho nedokázala tak užít - chybí tam spousta věcí. Takže za mě nejideálnější způsob = kniha a následně seriál :)

      Vymazat
    2. Moc a moc se těším, až se pustíš do dvojky :) Půjdeš do toho zase v audio? Na seroš se rozhodně chystám, až právě dočtu tento díl, jak už jsem psala výše, viděla jsem první dvě série a byla nadšená, ale první chci dokončit ty knihy :)
      Měj se krásně, Barů

      Vymazat
  6. Prajem príjemné čítanie s krásnou obálkou na knihe! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Taky bych se jednou ráda ke Hře o trůny dostala a tím myslím knihy i seriál :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to stojí za to, Magdi, tak snad někdy najdeš dostatek času :)
      Měj se krásně a užívej víkend

      Vymazat
  8. Na mě stále čeká první díl, ale opravdu moc už se na něj těším :) Četla jsem si na ukázku asi dvě kapitoly a bylo to naprosto skvělé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti upřímně tak trošku závidím :) Já si sérii šetřila zuby nehty, protože vydání šestého dílu je asi v nedohlednu, ale už to zkrátka nešlo vydržet :) Tak si čtení užij.
      Měj se krásně a moc děkuju za komentář :)

      Vymazat
  9. To máš krásné plány na víkend :) Také brzy plánuji dočíst GoT :) V září bych ráda stihla Hostinu pro vrány :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta se mi zrovna líbila hodně, i když spoustě lidí zas až tolik ne...tak ať se líbí, měj se krásně :)

      Vymazat