Víkendové čtení #20

By Hanka the bookworm - 8:00:00

Krásný pátek Vám všem, vítejte u „jubilejního“ dvacátého víkendového čtení. J Já si stále užívám dětiček a koní (zvlášť je to super, dohromady už méně :D), ale snažím se vyšetřit pár chvilek i na čtení. Dnes se opět nemůžu rozhodnout, a tak Vám znovu představím hned dvě horké favoritky, do kterých se hodlám pustit.


První možností je Dokonalý cizinec, kniha v poslední době notoricky známá. Moc se mi líbí ten nápad románu, který popisuje události ze života hlavní hrdinky, ale přesto se tváří jako fikce. Díky vysokému hodnocení a kladným recenzím mě kniha láká o to víc.

Druhou variantou je duchařina Pamatuji si vás všechny. Myslím si, že to bude pěkně mrazivé počtení, no a vzhledem k tomu, že tady spím sama ve stanu, nevím, jestli už to nebude až moc silná káva :D. Ale těším se…autorka Yrsa Sigurdardóttir navíc letos navštívila Českou republiku, a tak mám knihu dokonce podepsanou. 

No a teď pár klasických otázek na Vás. Četli jste některou z výše zmíněných? Čím byste mi doporučili začít? Jak si užíváte prázdniny a jak se máte? Všechny komentáře mi vždycky udělají hroznou radost…J

  • Share:

You Might Also Like

20 komentářů

  1. Skvělý výběr :) Dokonalého cizince sjem zrovna přitáhla z knihovny :) A Pamatuji si vás všechny je vážně skvělá duchařina, trochu mrazivá :) A číst ji ve stanu před spaní, to bude vážně zážitek :D Baterkou radši sebou :D Hezký víkend :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díy mockrát, bohužel jsem na čtení neměla ve stanu tolik času, kolik bych chtěla (baterku jsem si zapomněla, takže smůla :D), takže jsem se bohužel zatím nedostala ani k jedné z knih, ale snad to brzy napravím :)
      Měj se krásně

      Vymazat
  2. Ráda bych zkusila Dokonalého cizince :)
    přeji pěkný víkend :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad se do něj brzy pustím, doufám, že se bude líbit nám oběma :)
      Měj se krásně, Magdi

      Vymazat
  3. cetla jsem obe. Yrsa je naprosto bozi, vubec jsem necekala, ze se mi ta knizka bude tolik libit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak já se na tu knihu těším, ještě jsem snad opravdu neslyšela jediný negativní ohlas :)

      Vymazat
  4. Hani, jsem moc zvědavá na Tvůj názor na obě knížky. Dokonalého cizince mám, jak víš, už za sebou a líbil se mi. Nad Yrsou strašně přemýšlím, jak jsme se o tom bavily, takže bych byla hrozně zvědavá na Tvoje dojmy, protože se podle toho rozhodnu... Takže já asi hlasuji za Yrsu :) Každopádně si veškeré čtení užij a měj se moc pěkně!
    PS Už mi fakt chybíš! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak už jsem psala výše, bohužel jsem ještě nenakousla ani jednu z knih, ale přeci jen dám asi přednost té Yrse, nemůžu se dočkat :)
      Měj se krásně,
      PS: Už jsem tady :D

      Vymazat
  5. Jé, to je ta s tím hrozitánským příjmením! :D Já jsem vážně zvědavá na oba tvoje názory na tyhle knihy, takže je mi jedno, kterou zvolíš první. :) Doufám, že se ti budou líbit obě.

    Krásně si užívej koníky, děti i knihy a UŽ SE NÁM VRAŤ! :) Měj se nádherně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačí! Jsem tady! Moc se mi po Vás všech stýskalo, bohužel jsem se nakonec zatím nedostala ani k jedné knize, ale snad to brzy napravím :)
      Měj se krásně

      Vymazat
  6. Pamatuji si vas vsechny bych si take rada precetla :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Odpovědi
    1. To ráda slyším, jen toho času na čtení se mi nějak nedostává :D

      Vymazat
  8. Obě dvě knihy mám na svém nekonečném wishlistu :)
    Opožděně přeji pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad se nám oběma budou líbit :)
      Měj se krásně, Lucinko

      Vymazat
  9. Já budu tenhle víkend číst Eragona, ráda bych ho konečně dočetla, na dovolené se mi to nepodařilo. :D :) Hezký víkend přeji ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eragon se mi svého času líbil, ale znovu bych se do něj nepouštěla, protože ty následující díly se mi naopak nelíbily vůbec. Inheritance jsem pak už raději ani nečetla...Tak uvidíme, co na to řekneš ty.
      Měj se krásně

      Vymazat
  10. Cizince bych si také chtěla přečíst :)

    OdpovědětVymazat