Víkendové čtení #17

By Hanka the bookworm - 8:45:00

Hezké páteční ráno, všem. Doufám, že si užíváte nádherného počasí a následující dny strávíte na nějakém pěkném místě s dobrou knihou. Já sice přes víkend moc času na čtení mít nebudu, ale hned v pondělí se chystám pořádně ponořit do žhavé novinky, která nese název Lež.


Tuhle knihu jsem Vám nedávno představovala v edičním plánu (tady) a měla jsem to štěstí, že jsem navázala spolupráci s Dominem a kniha mi tak byla poslána na recenzi. Jak jistě víte, já psychothrillery můžu, navíc mě dost zaujalo nezvyklé prostředí Nepálu, které bude hrát v příběhu zřejmě velkou roli. No, zkrátka se nemůžu dočkat, o to víc, že mi konečně také začaly „prázdniny“ (když tedy pominu, že mě v září čekají státnice).

Jak si užíváte sluníčka Vy? Čtete jako o život? A chystáte se v létě někam na dovču? Neváhejte se podělit v komentářích J

  • Share:

You Might Also Like

22 komentářů

  1. Hani, spolupráce s Dominem je úžasná zpráva, moc Ti gratuluji :) Přeji, ať se kniha líbí a moc se těším na recenzi - však víš, že já po tomto titulu sama pokukuji :) Přeji co nejklidnější víkend a co nejvíce času na čtení, měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky mockrát, Kristý :) Recenze bude snad brzy, zatím se mi kniha líbí :) Taky se měj krásně

      Vymazat
  2. Moc gratuluju ke spolupráci! Mám z toho ohromnou radost!!

    Doufám, že se ti kniha bude líbit, protože jsem koukala na anotaci, a zní to moc hezky. Já si teď o víkendu konečně taky najdu čas a začnu pořádně číst, protože jsem to přes týden nějak nezvládala. Tobě přeju nádherný víkend a krásně si užij to úžasné počasí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačí, mockrát děkuju! Já právě taky poslední dobou neměla na čtení tolik času, tak to teďka chci dohonit :)
      Měj se krásně a také užívej :)

      Vymazat
  3. Gratuluji ke spolupráci s Dominem :) Určitě Ti udělala velkou radost :)
    Lež vypadá hodně dobře a já jsem opravdu zvědavá na Tvé dojmy a pevně věřím, že mě Tvá recenze pořádně naláká :)
    Krásný víkend!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucí, mockrát děkuji, samozřejmě mám obří radost, o to víc, že o tuto knihu jsem opravdu stála :)
      Recenze bude velice brzy a knížka je zatím super :)
      Měj se krásně

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Tak snad se k ní dostaneš a užiješ si ji!!!
      Měj se krásně :)

      Vymazat
  5. U nás je hrozné horko, takže ke knihám se nejspíš moc nedostanu, nicméně tahle vypadá vážně skvostně - myslím, že si ji připíšu na seznam :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, obsahově je zatím také super!
      Měj se krásně a užívej horka :)

      Vymazat
  6. Kniha mi dorazila jako recenzní výtisk, takže mám v plánu se do ní pustit co nedjříve :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně proto jsem jí dala přednost před ostatními a moc si ji užívám :)
      Měj se krásně

      Vymazat
  7. Hani, moc gratuluji ke spolupráci a těším se na recenzi. Knížku mám v hledáčku, ale trochu mě teď zarazilo nižší hodnocení na databázi, tak jsem zvědavá, co na ni řekneš :) Krásný víkend :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Šári. Taky jsem koukala na databázi a zarazilo mě to, mně se kniha zatím moc líbí, ale u thrillerů je samozřejmě stěžejní hlavně závěr. Tak uvidíme :)
      Měj se krásně, recenzi přichystám brzy

      Vymazat
  8. Páni, tuhle knížku jsem teď někde viděla a zaujala mě obálkou a názvem, pak jsem viděla to „psycho-thiller“ a už je na mém wishlistu xD Jinak já si tedy moc neužívám. Sluníčko mám ráda, ale ne v nějaké velké míře - pak je mi z horka jen zle. Nemluvě o bouřkách, které jsou pro mě jako mučení, protože trpím akustofobií (strach z hlasitých zvuků, primitivně řečeno) - takže skoro umírám :D Ale aktuálně čtu jako divoká, předtím jsem měla hrozně dlouho čtecí blok a tak teď doslova redukuju svojí kupu rozečtených knížek - za tenhle týden zmizely už čtyři xD Imaginareum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně právě taky zaujala primárně obálka, ale po thrillerech obvykle sahám bez ohledu na cokoliv :) Kniha se mi zatím líbí, tak snad si to nepokazí koncem :) Brzy přichystám recenzi, tak ti třeba pomůžu rozhodnout se, zda do knihy jít :)
      Tak takovouhle fóbii ti tedy vůbec nezávidím - já právě letní bouřky zbožňuju :)
      Užívej si čtení, přeju, aby tě už nepotkal žádný čtenářský blok, ty jsou vždycky na prd.
      Měj se krásně a děkuju ta komentář :)

      Vymazat
  9. Hani, velká gratulace k navázání spolupráce. Zasloužíš si to. Jinak čtu jako o život, dnes se chystám na blogu podělit o právě dočtené. Sluníčko mám ráda, ale v přiměřené míře. Ty velká vedra mi nesvědčí. Ale zase je víc času na čtení, protože nic jiného pak dělat ani nejde :). A když už jsem u čtení, můj muž dočetl Temnou půli od Kinga a líbilo se mu to. Další od stejného autora jdu zítra vyzvednout do knihovny. Takže díky moc! Přeju co nejvíce času na čtení a kéž se kniha k recenzi líbí. Budu ji netpělivě vyhlížet. Krásné sluníčkové dny, Hani :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, mockrát děkuju. Teď jsem neměla vůbec čas ani na čtení, ani na sledování blogů, ale brzy to napravím, takže se k tobě na přečtené určitě poběžím mrknout :) Já taky úplná vedra nemusím, to pak vyhledávám místa, kde se dá zchladit - nejlépe u vody :) Jsem hrozně ráda, že King zaujal. Já tedy sama Temnou půli ještě nečetla, tak jsem zvědavá, co vybereš dál :)
      Tobě taky hodně času na čtení, užívejte s rodinou a měj se krásně. Recenze bude brzy :)

      Vymazat
  10. Ma gratulace ke spolupraci s Dominem :-)Preji pekne cteni a budu se tesit na recenzi:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji, recenze bude určitě brzy.
      Přeju hodně času na čtení a měj se krásně :)

      Vymazat
  11. Taktiež gratulujem k spolupráci, zaslúžiš si to :) Kniha vyzerá prevedením naozaj skvele, dúfam, že bude taký skvelý aj obsah. Teším sa na recenziu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky mockrát :) Ano, kniha je vizuálně moc povedená a i z obsahu jsem zatím nadšená (jsem zhruba ve dvou třetinách). Recenze bude snad během příštího týdne :)
      Měj se krásně a děkuju za komentář

      Vymazat