Shrnutí Readathonu

By Hanka the bookworm - 8:22:00

Hezké pondělní ráno Vám všem, tak jsem se přeci jen rozhodla prostřednictvím kraťounkého článku shrnout, jak se mi při víkendovém readathonu vedlo. Hned na úvod předesílám, že jsem rozhodně nic nelámala přes koleno a četla, když se mi chtělo. J

Následuje tedy taková malá statistika:

Celkově jsem z těch 24 hodin strávila čtením zhruba pět a půl hodiny, přičemž se mi podařilo dokončit dvě knihy a dvě rozečíst. Jako první jsem dočetla Polámané panenky, ze kterých mi zbývalo 125 stran. Dále pak Malého prince, jehož celkový počet stran je 94. Rozečetla jsem Jackabyho (dostala jsem se na stranu 104) a také Petra Pana (40 stran). Celkový počet přečtených stran tedy činil 363, s čímž jsem víceméně spokojená. Pro mě je nejdůležitější, že jsem si to užila! J


Zapojili jste se? Jak se vedlo Vám? Co zrovna čtete a jak se máte? Dejte mi vědět do komentářů. J

  • Share:

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Krásná bilance, hlavně, že sis udělala radost :) Těším se na Tvé dojmy z Jackabyho, doufám, že se Ti bude líbit :) Hezké pondělí, Hani :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Kristý, bylo to příjemné čtecí zpestření a samozřejmě úplně úžasná výmluva k prokrastinaci :D Jackaby se mi zatím zdá takový nemastný neslaný, tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál.
      Hezké pondělí i Tobě :)

      Vymazat
  2. Taky jsem zvědavá, co napíšeš o Jackabym, ten mě zajímá :)
    Jinak je fajn, že sis to užila!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, už dvojitý zájem o můj názor :) to mě těší a motivuje, abych ho dočetla rychleji :)
      Měj se krásně, Leni

      Vymazat
  3. Já jsem se oficiálně nezapojila, ale během víkendu jsem doposlouchala Svědkyni ohně a přečetla polovinu knížky Láska mezi písmenky, takže taky spokojenost. :)
    Jsi dobrá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super :) udělat si takový malý neoficiální čtecí den je vždycky úspěch :) A jaký byl Kepler? Já se na něj už docela dlouho chystám, tak mě zajímá každý názor :)
      Měj se krásně

      Vymazat
  4. Jé, tak to je pěkné ale! To mně by 363 stran rozhodně zabralo víc, než pět hodin (však taly jak dlouho já už čtu Vážku, hm hm). Jseš prostě šikovná. :)

    Krásný zbytek dne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak ono se to musí brát s rezervou, přeci jen jak Malý princ, tak Petr Pan jsou ilustrovaní. :) I tak ale díky za pochvalu a i Tobě pěkný zbytek dne :)
      PS: Na Vážku si brousím zuby, tak jsem zvědavá na Tvé dojmy!

      Vymazat
  5. Krásná čísla! Já sama jsem se nezúčastnila, můj maximální stránkový rozsah na jeden den je taky asi jenom něco okolo 150 stran a pak už mi lezou oči z důlků :D

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já když cítím, že začínám ztrácet koncentraci, tak raději přestanu anebo na chvilku přesedlám třeba na audio knížky :)
      Díky za pochvalu Lory, měj se krásně!

      Vymazat
  6. Jak jsem psala: maraton mám každý víkend :-D
    Dočetla jsem Nejdražší dceru, přečetla Město ztracených duší a dnes dočtenou knihu Čísla 2: Chaos rozečetla :)
    Momentálně čtu knihu Nocte na kterou jsem velmi zvědavá! :)
    Pěkný večer! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, ty jsi teda pěkný rychločtenář koukám :) Jsem zvědavá na Tvé dojmy, i když zmiňované knihy nespadají zrovna do žánru, který by byl šálkem mé kávy, ale třeba na základě tvých doporučení dám některé šanci a budu mile překvapená :)
      Měj se krásně

      Vymazat