Knižní přírůstky za únor 2016

By Hanka the bookworm - 9:16:00

Hezký den Vám přeji, dnes jsem tu s výčtem knih, které mi přibyly za měsíc únor. Celkem to tentokráte je pět knih – mé předsevzetí méně kupovat a více číst se tudíž začíná tak trošku hroutit…

Jak už možná víte z některého z mých předchozích článků, začátkem února mě na databázi knih oslovil František Šmehlík – autor knihy Temné znamení, zda bych o ní neměla zájem a já neváhala a knihu si pořídila. Celý můj názor si na ní můžete přečíst v recenzi – zde.

V seznamu knih, které bych si chtěla pořídit, už dlouho figuroval titul Volání netvora od Patricka Nesse a vzhledem k tomu, že se mi naskytla příležitost knihu získat za „pár korun“, jsem nemohla odolat. Knihu už jsem přečetla a byla jsem z ní nadšená, navíc už jen pro její perfektní zpracování stojí za to mít tuhle krásku v knihovně.

 Pokud jste četli můj Ediční plán na únor, pak víte, že jsem tam zmiňovala několik knih, které mne velmi zaujaly, a tak jsem se rozhodla si některou z nich pořídit. Volba padla na Skrytá těla od Caroline Kepnes, což je pokračování thrilleru Ty, na který si už zítra budete moci přečíst recenzi.

Koncem měsíce jsem pak opět zavítala do Levných knih, ze kterých nikdy neodcházím s prázdnou. Hned mezi dveřmi mě do očí praštilo volné pokračování mé oblíbené humorné knihy Tři muži ve člunu (recenze – zde) a sice Tři muži na toulkách od Jeroma Klapky Jeroma. No a poslední zakoupenou knihou byl Noční host od F. McFarlane, pro kterého jsem do LK šla cíleně, a to hlavně díky recenzi od Book-lords, kterou najdete zde.

Na všechny knihy se moc těším a určitě se dříve či později na každou z nich na blogu objeví recenze. Četli jste některou z nich? A jak to máte s Levnými knihami? Taky nikdy neodcházíte s prázdnou? Určitě mi dejte vědět do komentářů, na všechny Vaše reakce se budu nesmírně těšit…

  • Share:

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Krásné přírůstky - jsem zvědavá, zda se u Tebe Caroline Kepnes se Skrytými těly vytáhne trochu víc než s Ty... A s těmi Levnými knihami - často tam nechodím a myslím, že vím, co dělám. Zruinovat se zvládám i tak :D
    Ještě jednou přeju pěkný pátek a povedený víkend :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky doufám :) Ještě, že Levné knihy jsou opravdu levné, jinak už bych byla taky na mizině :D společný problém všech knihomolů :)
      Taky Ti přeju povedený víkend

      Vymazat